Начало » ЕЛАНА Трейдинг

ЕЛАНА Трейдинг

Инвестиционен посредник ЕЛАНА Трейдинг

Инвестиционен посредник ЕЛАНА Трейдинг
ЕЛАНА Трейдинг е един от първите инвестиционни посредници в България, който вече 28 години заема водеща позиция в търговията на финансови пазари и инвестиционно банкиране и е част от една от най-старите български финансови институции ЕЛАНА Финансов Холдинг.

Широко портфолио от услуги

Предлага търговия на Българска фондова борса чрез електронната платформа ELANA BG Trader , както и търговия на глобалните финансови пазари чрез платформата ELANA Global Trader с дългогодишния си партньор Saxo Bank, и валутна търговия – чрез платформата ELANA MetaTrader. Първото IPO на българската борса е проведено от ЕЛАНА, а след това едни от най-значимите листвания на местния пазар са управлявани от посредника.

Партньорства на ЕЛАНА Трейдинг

ЕЛАНА Трейдинг е член на БАЛИП, БФБ, Централен депозитар, Фонд за компенсиране на инвеститорите и на КРИБ. Посредникът е ексклузивен партньор за българския пазар на американската брокерска компания Auerbach Grayson от 1998 г. насам.

Награди

ЕЛАНА Трейдинг е „Най-добър инвестиционен посредник на 2018 г.“ в класацията на в. Банкер, като има общо 29 национални награди.

Още за компанията може да намерите на официалният уебсайт.

Контакти с ЕЛАНА Трейдинг

София 1797,
Софарма Бизнес Тауърс, ул.”Лъчезар Станчев” 5,
Кула Б, ет.12-13
уеб сайт: https://www.elana.net/bg/trading
Tелефон: +359 2 81 000 20
Е-mail: trading@elana.net