Начало » Делтасток АД

Делтасток АД

Инвестиционен посредник Делтасток АД

Инвестиционен посредник Делтасток АД

“Делтасток” АД е водещ  инвестиционен посредник с 25 години история. Компанията е основана в България през 1998 година и е лицензирана от Комисията за финансов надзор  за извършване на дейност като инвестиционен посредник в България и в чужбина и има право да извършва дейност в ЕС по MIFID II.

Дружеството първо започва да предлага на българския пазар търговия със CFD върху валута, акции, индекси и фючърси. Към настоящия момент “Делтасток” АД осигурява на своите клиенти възможността за търговия със CFD върху над 1100 финансови инструмента: валути, акции, индекси, злато, сребро, ETF, криптовалути, фючърси и стоки в собствената си платформа за търговия Delta Trading и популярната MetaTrader 5. В допълнение, клиентите могат да търгуват с т.нар. кешови CFD върху акции при заплащане на пълната стойност на инструмента, както и с мини- и микроиндекси, при които се заплаща само част от стойността на съответния индекс (1/10 и 1/100, съответно). Предлага се и търговия с мини- и микробиткойн, където се заплаща съответно 1/10 и 1/100 от стойността на криптовалутата.

“Делтасток” предоставя на своите професионални клиенти и възможността да инвестират в дългови ценни книжа – български и международни, държавни и корпоративни –  на първичен и вторичен пазар.

Уебсайтът и обслужването на клиентите, което е достъпно 24/5 по телефон, имейл и live chat, е на български, английски и испански език.

Повече информация можете да намерите на уебсайта на “Делтасток” АД: www.deltastock.com

Контакти с Делтасток АД

Ул. “Кораб планина” №6, София
Работно време: понеделник – петък
08:45 – 17:45 часа
уеб сайт: https://www.deltastock.com
Tелефон: 02 811 50 50; 02 811 50 55; 02 811 50 60; 0700 18 180
Е-mail: sales@deltastock.com; frontoffice@deltastock.bg