Начало » Трейдинг 212 – Trader.bg

Трейдинг 212 – Trader.bg

Инвестиционен посредник Trader.bg

Trader.bg е иновативна уеб платформа за търговия валути, стоки, акции и индекси, която осигурява бърз и лесен достъп до световните финансови пазари на начинаещи и професионални трейдъри. Услугите ни се предоставят от регулирания в Европейския съюз брокер “Трейдинг 212” ЕООД.

Мисията ни е да предоставяме изключителни условия за търговия на трейдъри с различен опит чрез непрекъснати технологични иновации и безупречно обслужване. Trader.bg предлага широк набор от образователни материали, мигновено изпълнение на поръчките при тесни спредове, дори по време на новини, приложения за мобилна търговия, мощни аналитични инструменти и екип, който е на разположение на клиентите денонощно, 7 дни в седмицата.

Trader.bg се придържа стриктно към принципите за етична търговия и разумно управление на риска, като предлага на клиентите си честни и сигурни условия. Иновативната ни платформа осигурява гарантирано изпълнение на стоп поръчки за ограничаване на загубите при отворен пазар и защита от отрицателен баланс.

С оглед на Вашата сигурност и в съответствие с нормативните изисквания, всички клиентски парични средства се съхраняват в банкова сметка на клиентите, отделно от паричните средства на инвестиционния посредник. Освен това, парите на нашите клиенти са гарантирани от Фонда за компенсиране на инвеститорите до определен съгласно нормативните изисквания размер.
„Трейдинг 212“ ЕООД е лицензиран от Комисията за финансов надзор (лиценз № РГ-03-0237) и е член на българската Асоциация на лицензираните инвестиционни посредници.

Още за компанията може да намерите на официалният уеб-сайт.

Контакти с Trader.bg

гр. София 1756,
ул.”Лъчезар Станчев” 3,
Литекс Тауър, ет.10
Работно време: понеделник – петък
09:00 – 17:30 часа
уеб сайт: https://www.trader.bg/
Tелефон: (+359) 800 46049
Е-mail: info@trader.bg