Начало » БАЛИП и БАУД обявяват новите курсове за брокери и инвестиционни консултанти

БАЛИП и БАУД обявяват новите курсове за брокери и инвестиционни консултанти

Българската асоциация на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП) съвместно с Българската асоциация на управляващите дружества (БАУД) организират от края на септември съботно-неделни курсове за подготовка на кандидати, желаещи да се явят на изпити пред Комисията за финансов надзор (КФН) за правоспособността на брокери и инвестиционни консултанти.  Тази традиция на асоциациите се поддържа вече девета поредна година.

Курсовете ще се проведат от 15 септември 2018 г. до 28 октомври 2018 г.  Предвижда се и провеждането на пробен изпит на 3 ноември 2018 г. – по желание и извън формата на курса.  Могат да се проведат и допълнителни занятия (упражнения), както и консултации.

Подробна информация за записване за курсовете
https://balip.com/kursove/

Изпитите за брокери и инвестиционни консултанти ще се проведат от Комисията за финансов надзор (КФН) на 10 и 11 ноември 2018 г.  Документи за записване за изпити се подават в КФН от 1 август 2018 г. (сряда) до 24 август 2018 г. (петък) включително. Подробна информация от сайта на КФН 

Традиция на БАЛИП и БАУД

БАЛИП и БАУД провеждат курсове за брокери и инвестиционни консултанти за девета поредна година.  Вече има създадена традиция преминалите курсовете на асоциациите да се представят много добре на изпитите пред КФН, като успеваемостта варира от 80 до 100% по различните специалности.