Начало » ЮГ Маркет ЕАД

Инвестиционен посредник „Юг Маркет“ ЕАД е сред първите лицензирани инвестиционни посредници у нас/от 1998г. с решение на Държавната комисия по ценните книжа и фондовите борси, сега Комисия за финансов надзор/.Непосредствено след това компанията става член на Централен депозитар, а от януари 1999г.-и на Българската фондова борса. От 2002г. ИП “Юг Маркет“ ЕАД присъства в класациите на БФБ, а от 2003г. насам е сред първите пет инвестиционни посредници по брой сключени сделки. ИП “Юг Маркет“ ЕАД е член на Фонда за компенсиране на инвеститорите и на БАЛИП.
Повече от 20 години компанията предоставя висококачествени финансови услуги на своите клиенти, съобразени с индивидуалните им предпочитания-инвестиционно банкиране, доверително управление, дейност като регистрационен агент и др. ИП “Юг Маркет“ предлага едни от най-ниските комисионни за сключване на сделки на БФБ чрез електронната си система за търговия UG Market Trader.
Инвестиционен посредник “Юг Маркет “ЕАД е със седалище в гр. Пловдив, но представителства на компанията са на разположение на клиентите и в градовете София и Варна.

Още за компанията може да намерите на официалният уеб-сайт.

Контакти с ЮГ Маркет ЕАД:

гр. Пловдив,4018,
Район Северен, ул.“Колю Фичето“7А
Работно време: понеделник – петък
09:00 – 17:30 часа
уеб сайт: https://ugmarket.com
Tелефон: +359 32 625 401
Е-mail: office@ugmarket.com